Si te hapim Reseller NEW VIDEO 2016!
Articles,  Blog

Si te hapim Reseller NEW VIDEO 2016!


Hi sot ku me ju kallxu qysh me qel reseller Se pari duhet te shkojm ne nje link ne description Klikojme Create account Tash ju mund te regjstroheni me e-mail,facebook ose google+ Une do regjstrohem me facebook Klikojme ne logon e facebook-ut Klikojme te Hosting New Hosting Account Klikojm Order Zgjedhim Subdomain qfardo lokacionin ose UK ose US shenojm passin Klikojm I’m not a robot dhe Order Klikojm Manage Shkojm tek FTP Access Kopjojm te dhenat e FTP dhe hyjm me to tek nje FTP Client p:sh FileZilla Tash ktu e ndrrojm passin ose ja japim passin qe e japum kur e qelum hostingun Tash duhet me qel nje database klikojm MySQL Databases Ja Dhajm Emrin e DB userin dhe pw dhe klikojm Create Te filezilla filen configuration-dist.php e ndryshojm e lajm weq configuration.php Ja hjekim “-dist” E hapim filen configuration.php Tash ja japim tdhanat e Databases i kopjojm nga cpaneli ne file Tash mas subdomain jas shtojm “/install” pa thojza Klikojm Next Step Install MySQL Database Hyjm ne Admin Panel Ja ndrrojm user edhe password te My Account Video by niTti Bye Bye

35 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *