Hoe Maak Je Een WordPress Website 2019
Articles,  Blog

Hoe Maak Je Een WordPress Website 2019

60 Comments

 • Nándor Ras

  Weer een geweldige en nuttige video, Ferdy! Super bedankt hiervoor. Echter: waarom is de video enkel in 360p kwaliteit te bekijken? Ik kijk erg uit naar je BYOBAS cursus!! All the love from south Netherlands 😉

 • Minirace

  Ferdy! Wat geweldig allemaal! We zijn pas op de helft van de site, maar we komen er wel. In ieder geval heel heel hartelijk dank voor al je info die je met ons deelt. Kunnen we ook ergens vragen stellen als je ergens vastloopt? groet team Minirace

 • Edith van Kouteren

  Heel blij met deze tutorial! De beschrijving….wat goed dat ik alles nog een keer kan nazoeken! Had hem eerst over het hoofd gezien en maakte zelf aantekeningen waar ik info kon vinden! Bedankt Ferdy! Nog een vraagje…..waar gaat de beschrijving verder? ik zie maar tot 1:27:19?

 • My PC Utrecht

  Top video! Kan je de elementor gebruiken in combinatie met de WPBakery page builder? Want die gebruik ik nu en weet niet wat met mijn paginas gebeurd als ik die verwijder.

 • Marc Lotens

  Nuttige video, bedankt Ferdy! Wat raadt je aan m.b.t. foto's bijsnijden en comprimeren?
  Alles doen en instellen vanuit Photoshop of WordPress image optimizers zoals (re)SmushIt?

 • Bart Kremer

  Hoi Ferdy,

  Als ik op je website ;'download the images I use in the tutorial' klik, stuurt hij me door naar de Elementor homepage. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik wel de images binnen krijg?

 • Rick van den Dungen

  Hoe kan ik de homepagina uitlijnen? Zeg maar die 3 boxjes. Met fotografie, videografie en webdesign. Want bij mij staan de 3 knoppen met meer informatie niet op dezelfde hoogte.

 • Joanne Assink

  alles geinstalleerd zoals je hebt voorgedaan alleen werken bij mij de elementen niet, snap het niet. Kan dus ook geen tekst toevoegen.

 • Prawien rewien

  Nou zeg Ferdy wat een leuke leerprogramma. Echt een topper netjes duidelijk uitgelegd een woord PERFECT.. Alleen nog een vraag stel je wilt een gallerie tonen maar niet voor ieder bestemd dus doormidden van de code kan je dit ook toevoegen….zoja ga je dat ook uitleggen ben benieuwd. Toppie

 • Patrick S

  Prima video en nog meer uitgebreid dan vorige. Ook de timestamp is een prachtig hulpmiddel, maar lijkt in de Nederlandstalige versie maar tot 1:27:19 te gaan. Hoe open ik het vervolg, of hoe kan ik daar aan geraken? Met dank.

 • Roos Tji

  Hele fijne tutorial! Heb een vraag: op mijn berichtenpagina verdwijnt mijn het bovenste gedeelte van de side bar (aan de rechterkant van de pagina) onder het menu. Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij netjes onder het menu begint?

 • Knightkaya

  Beste Ferdy enorm bedankt voor het delen van deze waardevolle video, tips en tricks. Je hebt er een fan erbij.
  Ps. ik heet ook Ferdi haha..

 • Esther Slockers

  Als ik de icoon voor het plaatsen van een tekst in een sectie wil gebruiken, dan gaat dit niet. Bij alle iconen in elementair krijg ik bij het verschuiven daarvan, een kleine cirkel met een rode diagonale streep er doorheen. Iemand een idee hoe op te losssen?

 • Muhammed Furkan Durmaz

  Ik vind het echt een super tutorial, maar die animaties die gebruikt worden in de Business Template V1 kunnen echt niet…
  Verder echt super toffe content!

 • Rob Buchholz

  Dank voor de mooie video en goede uitleg. Ik kan echter geen teksten/artikelen plaatsen. Stel ik maak een aantal thema's aan (Bijv voetbal/politiek/dieren) dan wil ik een bepaalde tekst plaatsen in een thema of subthema (bijv Oranje onder Voetbal). Hoe doe ik dat?

 • VanAllesWat

  Hallo, kan iemand mij helpen? Ik heb op wordpress een site gemaakt. Alleen wil ik graag een plugin hebben dat er boven in je website een balk komt en als je naar onderen scrolt deze balk vol loopt. Zo dat men kan zien hoe ver je nog naar onderen moet. Hoe heet deze plug in? Alvast dank

 • Dee

  Super bedankt Ferdy, ik zou graag naast mijn studie wat extra geld willen verdienen dmv websites te maken in WP. Okal ben ik nu nog zeer een beginner, binnen hoelang zou ik uberhaupt goed kunnen worden als ik er bijna 3/4x per week aan zit?

 • Henry

  Beste Ferdy ontzettend bedankt voor de uitleg over het maken van een website, ik ben hier druk mee bezig geweest met een leuk resultaat. bc-handdoeken.nl Maar nu wil ik een extra website maken, deze heb ik toegevoegd bij siteground en is goed bevonden alleen heb jij een video of kan ik jou contacten want ik weet niet hoe ik nu verder moet. wimperlifting-neyes.nl

 • Sander Nijs

  Heel erg bedankt voor deze video, ik heb wel nog 1 vraag, hoe maak ik een betaal pagina? (ik maak een webshop voor het kopen van logo's) ik kan wel veel vinden over hoe het werkt op woocommerce, maar niet met elementor. Hoe pak ik dit aan?

 • Ferry Den Brok

  Hoi Ferdy,

  Heel blij met de video!

  Ik heb een vraag. Wat is de beste manier om een klant zijn/haar eigen website te laten beheren? Is het dan nodig voor die persoon een eigen siteground hosting service te kopen en dan de domain over te zetten naar haar siteground account of kan ik die persoon toegang geven tot alleen de domain die van hem/haar website is?

  Groetjes

 • Annerieke Tomassen

  Beste Ferdy,

  Heel erg bedankt voor de behulpzame filmpjes, hierdoor leer ik WordPress goed kennen.
  Ik heb alleen een vraag, waar ik geen antwoord op kan vinden. Ik ben bezig met een website maken met Elementor. Nu kan ik mijn homepage alleen niet naar beneden scrollen. Heb jij hier misschien een oplossing voor?

  Met vriendelijke groet,
  Annerieke

 • Broca. Broca Human Coaching and more.

  Lieve Ferdy. Ik ben nu 15 minuten bezig met deze prachtige video presentatie en het mij lukt nu. Ben je heel dankbaar. Cees Baerts 66 jaar

 • Dorota Cichy

  Beste Ferdy. Als ik elementor wil bij wordpress gebruiken, dan na elke keer als ik wil iets bewerken en bjv stijl aanpassen gaat die na 1 seconde weg en ik kan niks kiezen. Weet je hoe dat komt?

 • Mpho Makume

  Hey Ferdy
  I'm South African, I'm very schocked, I can understand about 30-40% of what you're saying ???. It sounds like Afrikaans. Is Dutch and Afrikaans related somehow?

 • 60to80 KG

  Bedankt voor dit Ferdy, door jou ben ik erachter gekomen dat websites maken met wordpress mijn passie is en dat ik er later mijn brood mee wil verdienen! = )

 • Dee

  Yo Ferdy, ik ben een beetje zoekende in wat ik wil doen later. Ik ben bezig met mijn 1e website maken en het gaat echt top met dank aan jou! Ik volg op het moment geen opleiding, maar zou graag voor altijd in WordPress willen werken (evt mijn fulltime baan van willen maken). Wat zijn dan de beste stappen die je kan maken? Ik besteed op het moment elke dag 2/3 uur aan WordPress en het bouwen in Elementor. Zou jij zeggen een evt cursus of E-learning of zijn er bedrijven waar je terrecht kan als wordpress developer zonder evt te coden? Of echt door blijven oefenen en dan later eigen websites aanbieden? Need your helppp bro.
  -Dee

 • Marit

  Vraagje: hoe zorg je ervoor dat hij response is op mobiel? Op mijn desktop ziet het er allemaal top uit, maar zodra ik op mijn mobiel mijn website bekijk is alles enorm groot en uit proportie.. Hele fijne video btw!

 • karting4kids1

  hi ferdy, inmiddels zijn we een stuk verder met onze website, een vraagje net de startkit with google geimplemteerd en bij speed zie ik dat onze website ongeloofelijk traag is, heb je informatie hoe ik dit kan verbeteren?

 • Bigmenno

  Hey Ferdy, als ik op customizer klik krijg ik maar 4 opties. bij jouw op 38:08 bijvoorbeeld zie ik allemaal opties om de header te veranderen. weet je misschien hoe dit kan? bedankt alvast

 • 60to80 KG

  Yo Ferdy, ik heb een vraag. Hoe krijg je die foto's zo van je webdesign portfolio bij 3:43. Ik wil dat ook van mijn gemaakte websites.

 • Marie-Hella van Ooij

  Beste Ferdy,

  Prima tutorial. Stapsgewijs zie je de websites steeds beter en mooier worden. Ik vroeg me alleen af hoe jij de main header zo mooi smal hebt gekregen. Bij mij is de vrij breed. Is deze nog in breedte te veranderen? Pieter-Jan

 • Fleur Burghoorn

  Hi Ferdy! Ik ben aan de gang gegaan met je template. Er zit op mijn site een witregel/witruimte tussen scheidingsregel van menu en de hero. Enig idee hoe ik dit weg krijg? Alvast bedankt.

 • NTF FILTER NTZ FILTER NTF FILTER

  Hallo Ferdy als eerste goed bezig leer veel van je dank je wel!Ik zit nu 59:30 en Elementor opent niet goed heb het ingeschakeld in elementor instellingen maar gebeurd nog niks wat doe ik fout?

 • Nina hoi

  hoi Ferdy, ik heb SiteGround als host en was druk bezig met je uitleg. Ik was op 59:30 minuten, alleen laat elementor niet. ook niet na de tip die je gaf. WordPress is versie 5.2.2. heb verder naast elementor nog geen andere plugins. Alleen Astra als thema gedownload. de server heeft als versie 7.1.30. Waar kan het aan liggen? Heb een mac en heb het geprobeerd onder safari en chrome, maar beide geven dezelfde foutmelding.

 • Vanessa Chonquerez

  Beste, met dit abonnement van ong 77 euro kunnen we geen plugins installeren… ik moet het business abonnement van 300 €/jaar nemen… Is deze informatie nog wel correct?

 • Philsaert

  Dag Ferdy
  Hartelijk bedankt voor de fantastische tutorial! Heel erg handig.
  Ik heb al jouw instructies gevolgd maar blijf wel vastzitten bij het lanceren van Elementor. De pagina blijft laden (ook na het volgen van jouw tips door de instellingen te wijzigen). Door het lange laden krijg ik een pop-up om in safe mode te openen maar ook dit brengt geen oplossing. Er zijn geen andere plugins of thema's die ik gebruik en ook andere browsers lossen het probleem niet op. Heb jij hier toevallig een oplossing voor?
  Online speurwerk geeft aan dat het mogelijks aan de host ligt maar ik gebruik ook SiteGround en dit zou dus geen probleem mogen vormen. Alle hulp is sterk gewaardeerd!

 • Stan Tonissen

  Wat zijn de jaarlijkse kosten van een website op deze manier? Moet je wanneer je de tutorial volgt ook nog betalen voor wordpress?

 • Floris Jansen

  Je video is geweldig alleen ik loop momenteel vast omdat ik elementor voor geen meter aan de praat krijg. Enige ervaring mee? De oplossing die je in de video geeft heeft het helaas niet voor mij opgelost. Helpppp

 • Sandra Groenescheij

  Inmiddels ben ik, stapje voor stapje, bezig de tutorial te volgen en mijn eerste website te bouwen. Tot mijn grote frustratie kan ik elementor niet openen, op geen enkele manier. na 2 uur internet afspeuren, heb ik nog geen oplossing gevonden. Mijn wordpress ziet er trouwens ook heel anders uit dan die van jou. Heb je enig idee wat het zou kunnen zijn? Dank je wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *